Lokaler til leie

Med beliggenhet i vakre Bokemoa lett tilgjngelig fra E18, og gangavstand til bussholderplass og togstasjon i Stokke erfarer vi at mange er tidlig ute for å reservere til sitt selskap i våre lokaler.

Låven

I låven har vi lokale som passer til møter og selskaper for opp til 60 personer. Nytt praktisk godt utstyrt kjøkken, serviser til 60 spisegjester, stoler til 90 personer, trådløs internett og fastmontert prosjekter finnes i den store salen i låven.

Plass til 60 personer

BeskrivelsePris
Mandag -> Torsdag1000,- per dag
Fredag -> Søndag – pr. døgn fra kl 10 – 10 dagen etter
(Tillegg på 1000,- for ekstra dag før eller etter selskap)
2500,- per døgn

Bryggerhuset

I Bryggerhuset er det plass til 30 personer, i de to lune tømmerstuene. Huset er enkelt utstyrt med anretning, kjøleskap, vannkoker, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Vi har tråløs internett. En kokeplate og prosjektor med lerret kan fremskaffes ved forespørsel.

Plass til 30 personer

BeskrivelsePris
Mandag -> Torsdag750,- per dag
Fredag -> Søndag – pr. døgn fra kl 10 – 10
(Tillegg på 750,- for ekstra dag før eller etter)
1250,- per døgn

I tilleg til lokaler kan vi tilby gruppeomvisning ( maks 25 pers) for 1500,- pr. gruppe.

Det kreves et depositum på kr 500,- for reservasjon av lokalet i låven og bryggerhuset som trekkes fra leien ved betaling når nøkkel overleveres. Betaling av leie gjøres på stedet med kort, vipps eller kontant betaling. Ved avbestilling av lokalet blir depositumet ikke refundert. Firma, foreninger, kommunale etater og organisasjoner vil motta faktura for innbetaling av husleien . Vi leier ikke ut til ungdomsfester, og vi har satt aldersgrensen til 30 år for å leie lokaler til fest hos oss.

For mindre dagmøter eller faste leietagere gjør vi egne avtaler.